Tuesday, December 1, 2020
Home Lifestyle EU 300mil. Vaksina Anti-Covid

300mil. Vaksina Anti-Covid

Sipas Ursula von der Leyen, Komisioni Europian do të autorizojë blerjen e 300 milion dozave të vaksinës Anti-Covid19 të zhvilluar nga BioNTech dhe Pfizer.

Vaksina e sigurt dhe efektive është qëllimi i EU në mposhtjen e koronavirusit dhe kthimit në normalitet.

Ajo më tutje theksoi se sapo të jetë vaksina në dispozicion, do t’iu shpërndahet shteteve të EU proporcionalisht.

Shiqoni më poshtē video adresimin e saj lidhur me këtë çështje.

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments