Thursday, January 27, 2022
spot_img

KAH ME SHKU

KRYESORE

May-Linda Kosumovic: Pasioni dhe Dashuria për Aktrimin

Nga E.B., Nju Jork May-Linda Kosumovic është një aktore e talentuar, e lidur në Kanada. Kur ajo ishte në moshë të vogël, bashkë me familjen kanë...

KOLUMNE

Tech

Javascript ne Akcion

Vendosni JavaScript ne Akcion në HTML Në mënyrë që të integroni JavaScript në HTML, thjesht duhet të përdorni komandat e dhëna për këtë në HTML,...

Javascript

CSS3 ne Akcion

CSS3

RREKNU MAS

1,168FansLike
222FollowersFollow
426SubscribersSubscribe
spot_img

MOS ME t'ike

FRiK

May-Linda Kosumovic: Pasioni dhe Dashuria për Aktrimin

Nga E.B., Nju Jork May-Linda Kosumovic është një aktore e talentuar, e lidur në Kanada. Kur ajo ishte në moshë të vogël, bashkë me familjen kanë...

INTERESANTE

May-Linda Kosumovic: Pasioni dhe Dashuria për Aktrimin

Nga E.B., Nju Jork May-Linda Kosumovic është një aktore e talentuar, e lidur në Kanada. Kur ajo ishte në moshë të vogël, bashkë me familjen kanë...

300 ÇANTA dhe 10mijë MASKA NË MBËSHTETJE TË NXËNËSVE

Ditëve të fundit jemi dëshmitar të rritjes enorme të shifrave me të infektuar me COVID në Kosovë. Pjesë e debatit për masat që duhet...

Serbia duhet të ndjekë shembullin Gjerman

Sipas profesorit Alon ben Meir njohësit të çështjes Shqiptare dhe të zhvillimeve ballkanike, ajo që duhet të bëj Serbia është ta ndjekë shembullin e...

Kosova qender e organizimit të Ankandeve me vetura nga Europa AutoNet – Platforma e ankandeve online ​

Të gjithë adhuruesit e veturave tani kanë mundësi të bëhen pjesë e ankandeve europiane online dhe mund të zgjedhin veturën e tyre të preferuar...

HUMANISTI ALEKSANDËR NILAJ DHUROI 1100 DOLLARË PËR FUSHATËN E VATRËS

New York, VATRA Humanisti Aleksandër Nilaj dhuroi 1100 dollarë për fushatën e Federatës Panshqiptare të Amerikës Vatra në mbështetje të gazetës Dielli dhe të Federatës...
spot_img

HOREKA

Lobi Euro-Atlantik, organizata gjithë kombëtare e Mërgatës, është e tronditur nga ngjarja e rëndë tragjike në Kroaci e autobusit me bashkatdhetarë që po ktheheshin...
Advertismentspot_img

SPORT

SHENDETSI

Architecture

Advertismentspot_img

LATEST ARTICLES

Most Popular