Wednesday, December 7, 2022
spot_img
HomeKRYESOREznj.Fernandez takon Shqiptarët e New York-ut

znj.Fernandez takon Shqiptarët e New York-ut

Nathalia Fernandez, Kandidatja për Presidente të Bronx-it në New York, takohet për herë të dytë me Shqiptarët lokal.

Takimi i dytë pritet të jetë edhe më i ngroht dhe me prezencë më të madhe të përfaqësuesve të komunitetit meqense znj.Fernandez është përkrahëse e qështjes Shqiptare dhe mikeshë e jona tani e shumë vite me radhë.

Të gjithë të interesuarit mund të i bashkohen takimit përmes ZOOM me këto informata:

Meeting ID: 874 1498 3180 

Passcode: NF1720

spot_img

Most Popular

Recent Comments