Tuesday, December 6, 2022
spot_img
HomeKRYESOREYlfete Fanaj zgjedhet Presidente e Kantonit Luzern/Zvicërr

Ylfete Fanaj zgjedhet Presidente e Kantonit Luzern/Zvicërr

23 Qershor 2020

Ylfete Fanaj fiton në Kantonin e Luzernit të Zvicrrës dhe zgjedhet Presidente e ketij Kantoni. Ajo me ketë rast në fjalimin e saj para të pranishmive u falemderua që Zvicrranët ia besuan këtë detyrë edhe përkundër faktit që ajo është e lindur në një vend tjetër dhe vjen nga një traditë e gjuhë tjetër amtare prej asaj Zvicrrane.

Heute wurde ich zur Kantonratspräsidentin 2020/21 des Kanton Luzern gewählt. Ich bin überwältigt und dankbar. Es ist für…

Posted by Ylfete Fanaj on Tuesday, June 23, 2020
spot_img

Most Popular

Recent Comments