Saturday, December 10, 2022
spot_img
HomeKRYESOREXhelal Sveçla: 'Realitetin e ri do ta ndjejnë pas 15 shkurtit'

Xhelal Sveçla: ‘Realitetin e ri do ta ndjejnë pas 15 shkurtit’

Xhelal Sveçla në postimin e tij të fundit theksoi se zgjedhjet do të prodhojnë një realitet të ri efekti i të cilit do ndjehet pas datës 15 Shkurt 2021 edhe në Veri të Kosovës.

Postimin e tij mund ta lexonin në plotni në vijim.

I madh e i vogël e dinë se në Kosovë ekziston një problem, i quajtur administrimi i veriut. Dihen edhe shkaktarët edhe mirëmbajtësit e këtij problemi, e ata nuk janë banorët e të gjitha etnive.

Banorët, shqiptarë, serbë, boshnjakë, romë, në fakt, janë viktimat që duan t’i shpëtojnë sa më shpejt kësaj situate e të kthehen në normalitetin e sundimit të ligjit.

Përderisa ka teori të ndryshme për iniciatorët, tashmë është e qartë se mirëmbajtësit e kësaj situate janë qeveria e Serbisë, nga jashtë, dhe mafia parapolitike e përfaqësuar nga udhëheqjet e deritashme të Kosovës, në koalicionet e tyre me listën Srpska.

Është e qartë se kemi shumë probleme tē cilat kërkojnë zgjidhje nga qeveria e ardhshme, ndër to edhe ajo e luftimit të grupeve kriminale, si në veri ashtu edhe në jug të lumit Ibër. Ne kemi vullnetin, dijen e energjinë ta bëjmë këtë.

Do ta luftojmë kriminalitetin, duke mbrojtur e përparuar njëkohësisht të drejtat e banorëve, sepse drejtësia dhe ligji në demokraci nuk janë represion, por ndihmë.

Qytetarët e kanë kuptuar, prandaj edhe do të na votojnë masovikisht në referendumin e 14 shkurtit. Sa për grupet kriminale, edhe ato e kanë kuptuar si po shkojnë gjërat, prandaj po bëjnë provokime të kota.

Realitetin e ri do ta ndjejnë pas 15 shkurtit.

I madh e i vogël e dinë se në Kosovë ekziston një problem, i quajtur administrimi i veriut. Dihen edhe shkaktarët edhe…

Posted by Xhelal Sveçla on Sunday, January 31, 2021
spot_img

Most Popular

Recent Comments