Saturday, December 10, 2022
spot_img
HomeKRYESOREViola von Cramon: Marrëveshje e Qëndrueshme dhe mirë e Negociuar

Viola von Cramon: Marrëveshje e Qëndrueshme dhe mirë e Negociuar

Le të përpiqemi për marrëveshje të qëndrueshme dhe të negociuar mirë me një pjesëmarrje të gjerë dhe pranim të të gjitha palëve në Kosovë dhe Serbi.

Miroslav Lajcak do të rifillojë këtë dialog të lehtësuar nga BE sot në Pristinë, javën tjetër në Beograd.

spot_img

Most Popular

Recent Comments