Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREValdeta Mehanja pilotja Amerikano Shqiptare mbi tokat Shqiptare

Valdeta Mehanja pilotja Amerikano Shqiptare mbi tokat Shqiptare

Togerja Valdeta Mehanja, pilote e Ushtrisë Amerikane kurrë nuk e kishte paramenduar se një ditë do të fluturonte mbi tokat Shqiptare si pilote e ushtrisë më të fortë në botë.

Ajo është e lindur në Kosovë dhe migroi në ShBA si refugjate e luftës 1999.

Njësia e saj mori pjesë në DEFENDER-Europe 21 në Shqipëri.

Lexoni intervistën e plotë këtu: National Guard

spot_img

Most Popular

Recent Comments