Thursday, December 1, 2022
spot_img
HomeKRYESOREUkë Berisha rizgjedhet Kryetar i PSHDK

Ukë Berisha rizgjedhet Kryetar i PSHDK

Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës, ka mbajtur sot kuvendin e sajë zgjedhor ku me shumicë absolute kryetari ideritashëm Ukë Berisha, është rizgjedhur në postin e kryetarit tëkësaj partie.

Kuvendi është përcjellë dhe monitoruar nga Komisioni Qendrori Zgjedhjeve (KQZ) dhe votimi është bërë sipas sajë dheIKSHPK-së.

Nga 201 delegatë kryetari I morri 118 vota.

Ky është mandati i tretë i Ukë Berishës në PSDHK

spot_img

Most Popular

Recent Comments