Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORETrumpi Humbës edhe në sondazhet e Fox News

Trumpi Humbës edhe në sondazhet e Fox News

Siç Raporton POliTiCO, Sipas Sondazheve më të reja të Fox News Presidenti Trump ka një epërsi të lehtë në Ohio, nuk arrin të ketë epërsi në shtetet kryesore të cilat ia mundësuan të zgjedhet president në vitin 2016. Shtetet Michigan, Pennsylvania dhe Wisconsin janë ato që do ta përcaktojnë kush do të bëhet president në zgjedhjet e 2020. Në këto tri shtete që deri në zgjedhjet e 2016 tradicionalisht kishin anuar kah Demokratët, tani po udhëheq Joe Biden me disa pikë përpara presidentit Trump.

Vetëm në Ohio midis votuesve të mundshëm, 48 % e të anketuarve thanë se preferonin presidentin, ndërsa 45 përqind zgjodhën Joe Biden.

spot_img

Most Popular

Recent Comments