Thursday, December 1, 2022
spot_img
HomeKRYESORETRUMP TV do të dështojë mbrenda 1 viti.

TRUMP TV do të dështojë mbrenda 1 viti.

Howard Stern thotë se TRUMP TV rrjeti televiziv i përfolur i Presidentit Trump do të ‘dështojë brenda një viti si të gjitha bizneset tjera të tija’ dhe e thërret Presidentin tu tregoj miqve të tij se ai i ka humbur zgjedhjet e 2020.

Stern është Radio Moderatori më i paguar në Amerikë. Emisioni i tij në Radio Serius XM është njëri ndër emisionet më të pëlqyera në ShBA sepse stili i tij i moderimit është i veçantë dhe arrinë të ketë mysafirë në studio nga të gjitha fushat e të famshmëve ViP të Amerikës.

Stern ishte mik i mirë i Donald Trump para se të bëhej president.

Mbretin e Mediave siç e quajnë shumë gazetarë Howard Stern-in mund ta përcjellni këtu:

https://twitter.com/howardstern?s=21

spot_img

Most Popular

Recent Comments