Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORETrump jo-Fajtor vendosin Senatorët

Trump jo-Fajtor vendosin Senatorët

ish-Presidenti Amerikan Donald J Trump shpallet jo-fajtor nga senati Amerikan duket votuar 57-43 ne favor të lirimit të tij nga aktakuza për nxitje të kryengritjes në parlamentit Amerikan me 06 Janar 2021.

Shtat senator republikan u rreshtuan me demokratët dhe votuan për ta denuar Trump-in por për ta shpallur fajtor duheshin 17 senator republikan ti bashkohen demokratëve.

Rreziku i madh nga hakmarrja që do ta ndëerrte Donald Trump ndaj kandidatëve në zgjedhjet e 2022 në garën për senatin dhe komgresin Amerikan ndikuan që senatorët të mendonin së pari për karrierën e tyre politike personale sesa për të ardhmën e Amerikës.

spot_img

Most Popular

Recent Comments