Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORESindikata padite drejtorin gjeneral dhe Bordin e RTK-se

Sindikata padite drejtorin gjeneral dhe Bordin e RTK-se

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka dorëzuar sot në Insppektoriatin e Punës padinë lidhur me shkeljen e Kontratës Kolektive nga  drejtori gjeneral dhe Bordi i RK-së, gjatë procedimit të konkursit për pozitat e drejtorëve dhe zëvendës drejtorëve të njësive në RTK.

spot_img

Most Popular

Recent Comments