Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESOREShtetet e QUINT-it: Qytetarët e Kosovës meritojnë më mirë.

Shtetet e QUINT-it: Qytetarët e Kosovës meritojnë më mirë.

Deklaratë nga Ambasadorët e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara

11 Qershor 2020

U bëjmë thirrje udhëheqësve politikë të Kosovës të diskutojnë lidhur me sfidat dhe mundësitë e shumta me të cilat përballet Kosova  pa fyerje dhe kërcënime. E ardhmja demokratike e Kosovës varet nga zgjuarsia e udhëheqësve të saj për të vënë një shembull pozitiv të diskursit shoqërorë dhe respektimin e lirisë së shprehjes. Çdo formë e gjuhës nxitëse, e në veçanti sulmet personale që synojnë promovimin e objektivave politike, mund të kontribuojnë në një atmosferë që inkurajon akte dhune.

Qytetarët e Kosovës meritojnë më mirë.

spot_img

Most Popular

Recent Comments