Tuesday, December 6, 2022
spot_img
HomeKRYESORESHBA: Pelosi kërkon shkarkimin e Trump

SHBA: Pelosi kërkon shkarkimin e Trump

Demokratja Nancy Pelosi kryesuesja e Kongresit Amerikan është duke i mbledhur pëliqimet nga kongresistët dhe senatorvt për largimin e presidentit Trump para datës 20 Janar 2021 kur edhe pritet inaugurimi i Presidentit Biden.

Daniel Strauss analist politik dhe korrespondent i The Guardian thot se Nuk ka republikan të cilet do të votonin për nxjerrje para gjyqit apo siç njihet procesi impeachment ku do të duhej 2/3 e senatit dhe kongresit për ta sjellur Presidentin Trump para gjyqit.

Sipas sondazhit të ABC IPSOS, 56% e Amerikaneve besojnë se duhet larguar presidentin Trump para inaugurimit të presidentit Biden

spot_img

Most Popular

Recent Comments