Wednesday, March 22, 2023
spot_img
HomeKRYESOREShBA: Partia e Re Republikane ANTi-Trumpiste

ShBA: Partia e Re Republikane ANTi-Trumpiste

Mediat Amerikane këto ditë pas fillimit të procesit të dytë gjyqësor ndaj ishPresidentit Trump raportojnë për rritje të numrit të atyre që tanimë e kanë bërë publike, angazhim serioz për themelimin e nji Partie të re Republike Anti-Trumpiste.

Evan Mcmullin është njëri nga bashkëkryesuesit e konferencës me 120 ishPunëtor të adminstratave të ishPresidentëve, Trump, Regan dhe dy Presidentëve Bush. Sipas tij është rritur tej-mase paknaqësia e Republikanëve ndaj zaptimit të partisë nga Trump dhe tanimë rrezikohen seriozisht vlerat Amerikane të demokracisë nga radikalizimi i mbrendshēn kishte thënë për Reuters Mcmullin.

EvanMcMullin

Nismës së re për ta themeluar një parti të Qendrës së Djatht me vlera të vërteta Demokratike Amerikane iu përgjigjë ashpër Jason Miller zëdhënësi i tanishëm i Trump duke theksuar se Dështakët të cilët kanë Votuar për Biden edhe ashtu nuk janë më pjesë e Partisë së Trump.

Gjykimi ndaj ishPresidentit Trump po vazhdon dhe rezultati përfundimtarë është vështirë të parashikohet.

spot_img

Most Popular

Recent Comments