Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeKRYESORESerbia duhet të ndjekë shembullin Gjerman

Serbia duhet të ndjekë shembullin Gjerman

Sipas profesorit Alon ben Meir njohësit të çështjes Shqiptare dhe të zhvillimeve ballkanike, ajo që duhet të bëj Serbia është ta ndjekë shembullin e Gjermanisë rreth luftërave dhe dëmeve që i shkaktuan në ballkan përkatësisht evropë.

Në një Cicërimë ai shkruan si vijon:

Gjermania mori përgjegjësinë për krimet e saj të tmerrshme në Luftën e Dytë Botërore, siguroi kompensim dhe kontribuoi masivisht në rindërtimin e shumë prej asaj që shkatërruan gjatë luftës në shumë qytete evropiane.

Postimi nga Twitter

spot_img

Most Popular

Recent Comments