Tuesday, December 6, 2022
spot_img
HomeKRYESORESali Berishës i Ndalohet Hyrja në Amerikë

Sali Berishës i Ndalohet Hyrja në Amerikë

Sekretari i SHBA Anthony BLINKEN cicëroi se i është ndaluar hyrja në Amerikë Sali Berishës dhe familjes sē tij të ngushtë pērshkak të akteve të korrupsionit të cilat kanë penguar demokracinë nē Shqipëri.

spot_img

Most Popular

Recent Comments