Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORERTK emron Kamarierin Drejtor, Sindikata akuzon drejtorin dhe Bordin e RTK-së

RTK emron Kamarierin Drejtor, Sindikata akuzon drejtorin dhe Bordin e RTK-së

Sindikata e Pavarur e RTK-së padit drejtorin gjeneral të RTK-së, Ngadhnjim Kastratin dhe Bordin e RTK-së.

PRISHTINË, 15.12.2020

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka dorëzuar sot në Inspektoriatin e Punës padinë kundër drejtorit, Ngadhnjim Kastrati dhe Bordit të RTK-së.

Ashtu siç kishte paralajmëruar Sindikata, Bordi dhe drejtori gjeneral i RTK-së, kanë zgjedhur në mënyrë të kundërligjshme Udhëheqësin e Shërbimeve të Përbashkëta në RTK, duke mos i respektuar kriteret kryesore të konkursit të cilat vetë i kishin përcaktuar. 

Megjithë vërejtjet dhe reagimin publik të Sindikatës, ku është kërkuar ndërprerja e procedimi të konkursit për shkak të mos përmbushjes së kritereve nga asnjëri prej aplikuesve, Menaxhmenti i RTK-së ka vazhduar  procedimin e tij.

Me  datë 3 dhjetor 2020, Bordi e ka miratuar propozimin e drejtorit Ngadhnjim Kastrati, dhe ka zgjedhur në krye të Shërbimeve të Përbashkëta  personin me përvojë në menaxhimin e kafiterive. 

spot_img

Most Popular

Recent Comments