Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORERreth 20 Zyrtar Republikan do të votojnë për Joe Biden

Rreth 20 Zyrtar Republikan do të votojnë për Joe Biden

23 Qershor 2020

Siç raporton Reuters, janë bërë bashkë rreth 20 ish-zyrtar Republican me poste te larta në administratat e Presidentëve Amerikan Ronald Reagan e George W Bush dhe do të dalin e lobojnë për Kandidatin demokrat Joe Biden. Deri në javët e ardhshme kur edhe pritet të bëjnë fushatë kundër presidentit të Partisë së Tyre, pritë t’iu bashkangjiten edhe dhjetëra ish-zyrtar tjerë Republikan.

Zëdhënësi i fushatës së Biden TJ Ducklo tha se po punohet në ndërtimin e një grupimi të gjërë të Republikanëve të pakënaqur më Presidentin Trump.

Sipas tij, një numër i madh i republikanëve janë të tmerruar me punën e Presidentit Trump në politikën e jashtme në katër vitet e fundit.

spot_img

Most Popular

Recent Comments