Wednesday, March 22, 2023
spot_img
HomeKRYESORERrënohet objekti pa leje në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë

Rrënohet objekti pa leje në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë

Inspektorët e Ndërtimit kanë rrënuar objektin pa leje të ndërtuar së fundmi në rrugën magjistrale Prishtinë-Mitrovicë.

Ndërtuesi i këtij objekti asnjëherë nuk është paraqitur në Inspekcion, pavarësisht thirrjeve dhe urdhëresave të inspektorit të zonës. Rrjedhimisht, nuk ka prezantuar as dokumentacionin e nevojshëm për ndërtim të objektit – lejen ndërtimore dhe dokumentet përcjellëse.

Drejtoria e Inspekcionit përsërit thirrjen: Mos ndërtoni pa leje, sepse rrënimi është i pashmangshëm!

spot_img

Most Popular

Recent Comments