Tuesday, November 29, 2022
spot_img
HomeKRYESOREReshjet Vërshojnë Kosovën

Reshjet Vërshojnë Kosovën

Pas një kohe të gjatë me thatsira Kosovën e mbuluan reshjet disaditore pas të cilave e kapluan vërshimet gjithandej qyteteve të Kosovës.

Rrugët janë ngarkuar me trafik, është vështirësuar qarkullimi gjithandej Kosovës dhe rekomandohet të mos dilni me vetura nëpër rrugë magjistrale në rast se nuk keni nevojë.

spot_img

Most Popular

Recent Comments