Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORERaporti i Plotë 100 - ditësh i punës së Qeverisë Kurti

Raporti i Plotë 100 – ditësh i punës së Qeverisë Kurti

Bashkëngjitur gjeni raportin 100- ditësh të punës së Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Ky raport paraqet punën gjatë periudhës 23 mars – 1 korrik 2021, nga ana e Qeverisë, e cila është votuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës më 22 mars 2021. Në të paraqiten të arriturat kryesore sipas sektorëve të paraparë me Programin e Qeverisë, rezultatet dhe vendimet e marra gjatë kësaj periudhe.


Së shpejti do të publikohet edhe versioni në gjuhën serbe dhe angleze, i raportit 100- ditësh të Qeverisë, të cilin do të mund ta gjeni në faqen e Zyrës së Kryeministrit.

Më poshtë gjeni raportin e plotë.

spot_img

Most Popular

Recent Comments