Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESORERamë Lahaj me koncert në Londër në muajin Qershor

Ramë Lahaj me koncert në Londër në muajin Qershor

Pas një pauze të gjatë pandemike Tenori Shqiptar Rame Lahaj paralajmëron koncertin e tij të parë i cili do të mbahet në muajin qershor në Londër të Britanisë së Madhe.

Ai më tutje theksoi se në kohën kur 95% e të gjitha teatrove të Evropës, vazhdojnë të jenë të mbyllura dhe vazhdojnë të anulojnë produksionet për këtë sezon, Opera Mbretërore Angleze i rihap dyert gjë që e bëri të lumtur Tenorin Lahaj ti rikthehet normalitetit.

Ai gjithashtu i përshëndetë fansat nga Sidnei i largët duke i uruar me fjalët: Zoti qoftë me ju dhe me më të dashurit tuaj.
 
Royal Opera House me këtë rast publikon biografinë e tij në faqen e tyre zyrtare për të paralajmëruar koncertin. 
 
spot_img

Most Popular

Recent Comments