Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESOREQeveria Hoti delegon kompetencat për hapjen e Kopshteve tek Komunat

Qeveria Hoti delegon kompetencat për hapjen e Kopshteve tek Komunat

Vendimi i fundit i Qeverisë e delegon kompetencën për hapjen e kopshteve te komunat. Komuna e Prishtinës i menaxhon 8 kopshte publike dhe 9 kopshte me bazë në komunitet, duke përfshirë SOS kopshtin.

Këto kopshte do të hapen të Hënën, 10 Gusht, duke zbatuar udhëzimin e hartuar nga MASHT dhe protokollin e hartuar nga Komuna e Prishtinës në mënyrë që të mbrohet shëndeti i fëmijëve e punonjësve dhe parandalohet përhapja e #covid19 në institucionet parashkollore.

spot_img

Most Popular

Recent Comments