Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREPunoni si Qeveria Kurti thot Ambasadori Gjerman Christian Heldt

Punoni si Qeveria Kurti thot Ambasadori Gjerman Christian Heldt

04 Qershor 2020

Anipse nuk ia përmend emrin ishKryeministrit Albin Kurti, Ambasadori Gjerman në Kosovë z.Christian Held në cicerimën e tij, për ata që lexojnë mes rreshtash, Ambasadori Gjerman pra i gëzohej Qeverisjës së Mirë të Albin Kurtit dhe porositë Qeverinë Hoti të punoj me Standarde Kurti.

Mbase Ambasadori Heldt do të mund t’ia huazonte Syzat edhe Ambasadorve tjerë në Kosovë?!

Përkthimi poshtë cicërimës:

Kosova ka një qeveri të re të votuar nga shumica e nevojshme e 61 parlamentarëve të zgjedhur. Qeveria e mëparshme (v.j.KURTI) me pjesëmarrjen e LDK-së ka vendosur Standarde Qeverisëse, transparencë dhe luftë kundër korrupsionit dhe nepotizmit.

Këto tani janë standardet me të cilat presim të fillojnë Punën Qeveria Hoti.

spot_img

Most Popular

Recent Comments