Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREPresidentja Osmani zgjedhjet lokale me 17 tetor 2021

Presidentja Osmani zgjedhjet lokale me 17 tetor 2021

Presidentja Osmani i shpallë zgjedhjet lokale në Republikën e Kosovës për 17 tetor

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, pas përfundimit të konsultimit me subjektet politike më 2 qershor 2021 dhe në mbështetje të Ligjit për Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës ka caktuar 17 tetorin 2021, datë të mbajtjes së zgjedhjeve lokale.

Me të njëjtin vendim, Presidentja Osmani ka udhëzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që t`i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve lokale në përputhje me këtë vendim dhe legjislacionin në fuqi.

spot_img

Most Popular

Recent Comments