Saturday, December 10, 2022
spot_img
HomeKRYESOREPresidentja Osmani qorton vendimin e KQZ

Presidentja Osmani qorton vendimin e KQZ

U. d presidentja Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës

Ndër të tjera në letër thuhet se: E drejta e votës është e drejtë fundamentale, e garantuar me Kushtetutën tonë dhe me të gjitha konventat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut. Si e tillë, e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme e cila nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë. Ky vendim i KQZ-së, e specifikisht pika IV e tij, mund të krijojë rrethana me të cilat e drejta e votës shkelet në mënyrë flagrante.

Bashkëngjitur gjeni letrën e u.d. Presidentes, dr. Vjosa Osmani drejtuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës.​

spot_img

Most Popular

Recent Comments