Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKah me ShkuPremiera e shfaqjes "Lela & Co", Teatri Kombëtar i Kosovës

Premiera e shfaqjes “Lela & Co”, Teatri Kombëtar i Kosovës

Me 28 qershor 2021 (e hënë) ora 19:30 Premiera e shfaqjes “Lela & Co”

*për rezervime: 044 430 693

Repriza e parë: 29 qershor. Ora 19:30 në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Bazuar në një histori të vërtetë, e konceptuar dhe e zhvilluar me Desara Bosnja’në dhe ‘1989 Productions’ Lela & Co. është një histori, në qaste tepër qesharake por edhe tërheqëse për guximin dhe këmbënguljen e grave në zonat e konfliktit. Cordelia Lynn, autorja, shkruan për përplasjen e rrethanave të tmerrshme dhe një frymë vibrante njerëzore.

Në esencë është një thirrje universale për të vetëdijësuar masat dhe për të ndihmuar në ndaljen e trafikimit të qenieve njerëzore. Kjo është pikërisht ajo që komunikon shfaqja me regji nga Eki Rrahmani.

Drama është shqipëruar me shumë delikates nga Jeton Kulingja.

Në shfaqje luajnë Gentë Retkoceri dhe Kushtrim Sheremeti

Skenograf Edi Agagjyshi

Muzika origjinale Armend Xhafa

spot_img

Most Popular

Recent Comments