Wednesday, March 22, 2023
spot_img
HomeKRYESOREPran popullit dhe për Zgjedhje

Pran popullit dhe për Zgjedhje

04 Qershor 2020

Sot në ditën e parë si ishKryeministër, Albin Kurti Kryetari i Lëvizjës Vetevendosje nënshkroi peticionin Duam Zgjedhje dhe bashkëbisedoi me qytetar të Prishtinës.

Me këtë rast ai kërkoi Zgjedhje dhe ftoi qytetarët e Kosovës ta nënshkruajnë peticionin duke theksuar se Zgjedhjet janë qëllimi ynë politik sepse zgjedhjet janë parimi i shkelur demokratik. I ftoj të gjithë qytetarët që ta nënshkruajnë peticionin në sheshin e qytetit të tyre, nëse nuk e kanë bërë këtë deri më tani.

Zgjedhjet janë qëllimi ynë politik sepse zgjedhjet janë parimi i shkelur demokratik. I ftoj të gjithë qytetarët që ta…

Posted by Albin Kurti on Thursday, June 4, 2020
spot_img

Most Popular

Recent Comments