Saturday, December 10, 2022
spot_img
HomeKRYESOREPostimi në WordPress i Social Media

Postimi në WordPress i Social Media

Për të gjithë ata të cilët kanë Blog, Faqe Personale apo Komerciale përmes WordPress e të cilët kanë hasur në telashe me EMBED, me thirrjen e postimeve nga Facebook apo insta mbrenda faqes ku postojnë shkrimet, Kjo është zgjidhja.

Ju duhet ti instaloni këta 2 Plugins-a ne vijim, Shtojca në WordPress-in tuaj në mënyrë që t’iu funksionoj postimi nga facebook dhe insta mbrenda faqës tuaj.

Në videon më poshtë mund t’i shihni hapat si bëhet instalimi dhe aktivizimi i Plugin’ave

spot_img

Most Popular

Recent Comments