Friday, December 9, 2022
spot_img
HomeKRYESOREPDK simboli i Nëpërkëmbjes!

PDK simboli i Nëpërkëmbjes!

Pas nëpërkëmbjes 21 vjeçare të Kosovës dhe përfundimit të krerëve të PDK-së në Gjykatën Speciale reformimi i saj është sa i dhimbshëm aq edhe i domosdoshëm të paktën për votuesin e tyre tradicional.

PDK tani ka filluar të shtiret sikur e gjithë e kaluara e saj paska qenë në shërbim të shtet-formimit dhe tani duhet ta rimëkëmbin vendin, mirëpo ajo paturpërisht mundohet ta mohoj faktin që PDK janë qe 21 vite në Qeverisje dhe Bashkë-Qeverisje apo duke e Nëpërkëmbur dhe Bashkë-Nëpërkëmbur Kosovën. Vitet e humbura dhe të nëpërkembjes që ia bënë Kosovës kush do ia paguaj qytetarëve të Kosovës?!

Në të gjitha raportet ndërkomëtare që nga viti 1999 e këtej thuhet se Boshti i së Keqës është PDK dhe Patericat e saja bashkëqverisëse, LDK, AAK dhe NiSMA të cilat tani si blok i ashtuquajtur Garda e Vjetër pritet të pësojnë humbje të thellë e të pariparueshme.

Vitet e “Arta” të PDK-së kanë perenduar, ajo tani mund të reformohet sa për ta argëtuar idenë e opozitarizmit.

spot_img

Most Popular

Recent Comments