Saturday, December 10, 2022
spot_img
HomeBotaEUPartia SocialDemokrate Zvicrrane përkrahë publikisht Vetëvendosjen

Partia SocialDemokrate Zvicrrane përkrahë publikisht Vetëvendosjen

Sot sipas Kreshnik Ahmeti nga LVV, Partia Socialiste nga Zvicrra përkrahë publikisht Vetëvendosjen në zgjedhjet e Shkurtit në Kosovë.

PS e Zvicrrës i konsideron këto zgjedhje si vendimtare për Kosovën dhe i fton Kosovarët Zvicrran të regjistrohen dhe votojnë në zgjedhjet e 14 Shkurtit 2021.

Në mes tjerash në letër thuhet:

Në lidhje me zgjedhjet në 14 Shkurtit, PS e Zvicrës i bën thirrje Qeverisë Federale që të shfrytëzojë marrëdhëniet e mira të Zvicrës me Kosovën dhe përmes Ambasadës bashkë me BE të angazhohet për zgjedhje të drejta dhe korrekte. Vullneti i votuesve duhet të respektohet. Nuk duhet të ndodhë që fletët e votimit, për shkak të gabimeve paraprake formale, të shpallen të pavlefshme.

spot_img

Most Popular

Recent Comments