Tuesday, December 6, 2022
spot_img
HomeKRYESOREObama, Bush&Clinton vaksinohen Live

Obama, Bush&Clinton vaksinohen Live

Presidentët Barack Obama, George W Bush dhe Bill Clinton do të vaksinohen Live me qëllim të promovimit të vaksinës kundër Covid-19.

Me 04 Dhjetor bëhet i ditur plani i shpërndarjes së vaksinës, me 15 Dhjetor fillon vaksinimi me Pfizer ndërsa me 22 Dhjetor me vaksinën e Moderna.

Dje me 02 Dhjetor, në ShBA u shenua rekordi ditor prej 3157 vdekjeve nga Covid-19, deri ne mars 2021 mund të vdesin edhe 200000 persona tjerë në ShBA.

via CNN

spot_img

Most Popular

Recent Comments