Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESORENiSMA kundër Vetvehtës

NiSMA kundër Vetvehtës

Përpjekja e fundit për të luajtur në kartën e Çlirimtarëve e ka lëshuar Nismën në sulme posht brezit ndaj kreut të PDK-së.

Ata po e sulmojnë personalisht kreun e tanishëm të PDK-së Enver Hoxhaj duke e cilësuar dhe përbuzur si njeriu i cili mund ta ketë mohuar Gjenocidin Serb ndaj Shqiptarëve dhe i cili në Vjenë gjatë luftës së vitit 1999 ai ka thënë sipas Nismës, se ‘Nëse fiton UÇK-ja Unë kam me ik Azil në Serbi’.


Sulme të nivelit të tillë janë kundër vetvehtës, biles janë irritim i madh për ata që ende besojnë në PDK dhe shpresojnë se çlirimtarët do t’i mbijetojnë edhe kësaj sfide që garanton disfatën e tyre në zgjedhjet e 2021.

NiSMA sipas të gjitha sondazheve nuk do ta kalojë pragun zgjedhor. Çfar iu desht gjithë kjo urrejtje ndaj PDK-së së Enver Hoxhajt mbase do ta marrim vesh pas zgjedheve të SHkurtit 2021

spot_img

Most Popular

Recent Comments