Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeBotaEUNga vizita e Presidentit Slloven, Sh.T.Z.Borut Pahor.

Nga vizita e Presidentit Slloven, Sh.T.Z.Borut Pahor.

Kosova dhe Sllovenia kanë raporte të shkëlqyeshme të cilat synojmë t’i përforcojmë edhe më tej. Integrimi në BE dhe NATO është synim i yni strategjik dhe mirëpresim mbështetjen e Sllovenisë në këtë drejtim.

Nga Konferencë e përbashkët me Presidentin e Republikës së Sllovenisë SH.T.Z. Borut PAHOR

spot_img

Most Popular

Recent Comments