Wednesday, February 8, 2023
spot_img
HomeKRYESORENew York: Shqiptari kundër Grekut, cili do fitoj?!

New York: Shqiptari kundër Grekut, cili do fitoj?!

Gara për asambleist në shtetin e New Yorku do të jetë edhe më e ashpër mes Shqiptarit Marko Kepi dhe Grekut Michael Tannousis.

Djali i Presidentit Amerikan Trump, Donald Trump Jr. siç raporton gazeta Slive në New York i dha përkrahje Grekut Michael Tannousis.

Tani Gara do të behet edhe më e nxeht duke pasur parasysh që Trumpi i ri ka ndikim të madh tek Partia Republikane në NY dhe i dha krah Grekut sepse Marko Kepi në një kumtesë për shtyp kishte kërkuar haptas nga Presidenti Trump që ta shkarkonte të derguarin e tij për Kosovë ndërmjetesuesin Richard Grenell.

Andaj, të gjithë Shqiptarët e vullnetit të mirë do të duhej ti japin përkrahje të parezervë Marko Kepit për ta mposhtur Grekun rivalin e Shqiptarve.

Marko Kepi me ndihmën tuaj do ta fitoj garën dhe do të na përfaqesoj denjësisht në asamblen e shtetit të New Yorkut.

BEHU PJESE E GARES DUKE NDIHMUAR

www.markokepi.com

Marko Kepi – Kandidat per Asamblen e New York dhe Drejtor i organizates Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots

spot_img

Most Popular

Recent Comments