Wednesday, February 8, 2023
spot_img
HomeKRYESORENënshkruhet memorandumi “Hyrja e Prishtinës”

Nënshkruhet memorandumi “Hyrja e Prishtinës”

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, të premten (22.05.2020), ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Objekt i këtij memorandumi është realizimi i projekteve infrastrukturore, si në vijim:

1.      Gjelbërimi dhe ndriçimi i urës në hyrje të qytetit të Prishtinës (lagjja “Veterniku”);

2.      Ndërtimi i mbikalimit për këmbësorë në lagjen “Veterniku”;

3.      Përfundimi i rrugës nacionale N2, segmenti rrugor Prishtinë, Veternik.

Financuese e këtyre projekteve është MIA me shumën prej rreth 1 milion e 500 mijë euro.

Ky bashkëpunim ka për qellim ngritjen e mirëqenies së qytetarëve dhe bizneseve të Republikës së Kosovës.

Kryetari Ahmeti, ka shprehur mirënjohje për përkrahjen e vazhdueshme të ministrit Abdixhiku, në përfundimin dhe realizimin e projekteve për Prishtinën.

spot_img

Most Popular

Recent Comments