Wednesday, December 7, 2022
spot_img
HomeKRYESORENacizmi gjithandej në Amerikë!

Nacizmi gjithandej në Amerikë!

Qarku Oregon, Los Angelos, ShBA

Nxënësit e shkollës së Mesme Newport Harbor në Qarkun Oregon të Los Angelos u bënë lajm gjithandej Amerikës pas festës së tyre në një shtëpi private dhe postimit të Përshëndetjes Naziste nëpër rrjete Sociale të cilën e bënë pran shenjës së flamurit të Gjermanise Naziste të kurdisur me gota të kuqe nga të cilat konsumonin alkohol. 

Zyrtarët e Shkollës u prononcuan se janë kundër qendrimeve antisemite të studenteve mirëpo u arsyetuan se kjo nuk ka ndodhur në objekte zyrtare.

Oregon, Los Angelos

Pasi lajmi bëri bujë në gjithë Amerikën, njëri nga pjesëmarrësit e mbrëmjes festive kishte kërkuar falje në Twitter duke thënë se Përshëndetja e Tyre Naziste ishte gabim dhe nuk e kishin bërë me mendje të këndellur.

Gjithashtu, Postera me shenjën e cila njihet si Sfastika ishin paraqitur në Qarkun Oregon pranë dyqaneve të ndryshme, në poster shkruante “Jemi Gjithandej”

spot_img

Most Popular

Recent Comments