Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESOREMitrovica pezullon përkohësisht shërbimet për Vula Apostile

Mitrovica pezullon përkohësisht shërbimet për Vula Apostile

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil njofton qytetarët e komunës së Mitrovicës se janë pezulluar përkohësisht shërbimet për vula apostile/verifikuese në këtë komunë. 

Arsyeja e këtij pezullimi është për shkak të përkeqësimit tëgjendjes shëndetësore dhe dyshimit të infektimit me COVID-19 të njërit prej zyrtarëve të ARC-së në Mitrovicë, punonjës në sektorin për vula apostile. 

Qytetarët e komunës së Mitrovicës do të informohen me kohë se kur do të rifilloj puna me këtë shërbim.

spot_img

Most Popular

Recent Comments