Friday, December 2, 2022
spot_img
HomeBotaEUMiroslav Lajčák nuk e njeh Kosovën si shtet!

Miroslav Lajčák nuk e njeh Kosovën si shtet!

Miroslav Lajčák Sllovaku nga Europa mban në zyren e tij Hartën e Europës në të cilēn Kosova ende është mbrenda kufijva të Sërbisë.

Të menjëhershme ishin reagimet e shqiptarëve ndaj tij duke i thënë gjëra nga më të ndryshmet, disa e udhëzonin që të informohej për Europen e ta ndrronte hartën sipas ndryshimeve të reja në Europë ndërsa disa shkonin edhe më larg duke e akuzuar se është i paguar nga Sërbia prandaj edhe po e mbante atë hartë në zyren e tij.

Sidoqëtëjet, ky është skandal diplomatik për të cilin do të duhej të reagonin paria e Kosovës me një notë verbale duke kërkuar shkarkimin e nji diplomati Europian i cili vjen nga shteti që nuk e njeh Kosovën dhe që e dëshmon me hartën të cilën mbanë në zyrën e tij.

spot_img

Most Popular

Recent Comments