Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESOREMarrja Kombëtare

Marrja Kombëtare

Chris Christie ish-Guvernatori i New Jersey dhe aleat i devotshem i presidentit Trump e quan ekipin ligjor te presidentit, Marre Kombëtare.

Ai e fton mikun e tij Trump ta pranoj humbjen dhe e përqeshë ekipinin ligjor duke thënë se ekipi i tij janë duke u bërë shakaja e jurispodences duke brohoritur jashtë gjykatave se zgjedhjet janë manipuluar ndërsa duke u paraqitur në seanca gjyqësore pa fakte konkrete.

www.DardaMEDIA.com

Deri tani, 29 paraqitje Gjyqësore nga ekipi i Trump kanë humbur rastin ligjor sepse nuk kanë sjellë fakte konkrete për manipulime me vota siç janë duke brohoritur në FoxNews dhe kanalet tjera mediale. Ekipi ligjor vazhdon të brohoras rreth manipulimeve në deklarata mediale ndërsa në paraqitje në seanca gjyqësore Nuk arritën të sjellin asnjë rast konkret të manipulimit me vota.

Certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve do të bëhet të HënënPensilvania dhe Michigan ndërsa në Georgia rezultati i rinumërimit do të dihet mbrenda 9 ditësh.

Guvernatori Republikan Larry Hogan e kritikon ashpër presidentin Trump duke i thënë Lëre lojën Golf dhe Pranoje Humbjen.

spot_img

Most Popular

Recent Comments