Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeBotaEULobi përkrah mërgatën shqiptare në Gjermani

Lobi përkrah mërgatën shqiptare në Gjermani

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar, organizata mbarëkombëtare e mërgatës, me seli në Lörrach të Gjermanisë, shpreh ngushëllime popullit dhe shtetit gjerman, me rastin e humbjes jetës së mbi 80 personave nga përmbytet e ditëve të fundit në Gjermani.

Këto vërrshime janë më të rëndat në disa dekada, dhe si të tilla janë cilësuar edhe nga autoritetet qeveritare gjermane. Ekipet e shpëtimit janë duke vazhduar kërkimet për qindra njerëz të tjerë të zhdukur, prandaj lutem i që kjo sfidë natyrore të kaloj sa më shpejt dhe të mos rritet më tej numri i viktimave.

Në këto ditë të rënda edhe për komunitetin shqiptar që jeton në Gjermani, Lobi Euro-Atlantik, ju qëndron pranë, do të u jap mbështetje dhe kurajo që ta përballojmë më lehtë këtë gjendje.

Me respekt, Shukri Ymeri Kryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar

spot_img

Most Popular

Recent Comments