Saturday, December 3, 2022
spot_img
HomeKRYESORELiqeni a nxirret nga Moqali

Liqeni a nxirret nga Moqali

16 Qershor 2020

Liqeni Akumulues i Mitrovicës i cili cilësohet si Krenaria e Mitrovicës duket në gjendje të mjerueshme pas dimrit të gjatë, reshjeve pranverore dhe ballafaqimit disamujor me Covid19.

Aktivitetet ambientaliste mungojnë, organizatat jo-qeveritate as nuk kanë fonde as nuk janë të motivuara ti pervjelin mëngët e ta nxjerrin Liqenin nga Moqali.

Ndërsa siç mësuam nga Faruk Mujka zvKryetari i Komunës, Maqina e cila do ta pastroj Liqenin do të vie mbrenda një muaji.

Mbetet të Shpresojmë që deri me 15 Korrik 2020 Liqeni të duket ndryshe mirëpo duhet të kihet parasysh që tani kur Mergimtaret mezi po presim të na vijnë, oferta Turistike e Mitrovicës edhe ashtu e mangët po rrezikohet seriozisht nga papastërtia e Liqenit.

spot_img

Most Popular

Recent Comments