Wednesday, March 22, 2023
spot_img
HomeKRYESORELansohet HERAS Plus

Lansohet HERAS Plus

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) në bashkëpunim me Agjencinë Austriake për Zhvillim (ADA), nën përkujdesje të Ambasadorit Austriak në Kosovë, shkëlqesisë së Tij, z. Christoph Weidinger dhe Ministrit të MASh, z. Ramë Likaj, nesër, e mërkurë 25 Nëntor 2020, në ora 10:00, do të bëjë lansimin zyrtar të Projektit “HERAS Plus”. 

Projekti “HERAS Plus” është bashkëfinancim i Agjencisë Austriake për Zhvillim (ADA) dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Projekti synon që brenda 3 viteve në vijim (2020-2023) të mbështesë zhvillimin e arsimit të lartë dhe hulumtimit shkencor, si dhe zhvillimin  shkencave të aplikuara në Kosovë në harmoni me standardet evropiane siç janë ato të Zonës Evropiane e Arsimit të Lartë (EHEA) dhe Zonës Evropiane të Hulumtimeve Shkencore (ERA).

spot_img

Most Popular

Recent Comments