Sunday, April 2, 2023
spot_img
HomeKRYESORELahuta e Malcis me Çun Lajçin - Poezi me Muzikë

Lahuta e Malcis me Çun Lajçin – Poezi me Muzikë

Qendrës “Libart”, Mbrëmja e Poetikës, Muzikës dhe “Odës së Librit”, ku i pranishme do të jetë Çun Lajçi, i cili do të interoretojë vargjet të kryeveprës së Fishtës “Lahuta e Malcis” dhe njëkohësisht do të përformojë me lahutë.  

–          Data: 27.11.2020 (SOT- e premte)

–          Ora: 16:30– 18:00

–          Lokacioni: Qendra për Edukim dhe Kulturë “Libart”

–          Eventi në rrjete sociale:   https://www.facebook.com/events/407600367086702

–          Adresa e plotë: Rr. Sadik Bekteshi, nr. 16, 10000 Prishtinë, Kosovë. Përkatësisht në objektin e bibliotekës “Hivzi Sulejmani” në lagjen “Dardania”.

–          Organizuar nga: Organizata ETEA dhe Biblioteka “Hivzi Sulejmani”

–          Përkrahur nga: Komuna e Prishtinës

Për shkak të rrethanave të kushtëzuara nga pandemia dhe rekomandimeve të vazhdueshme që vijnë nga institucionet gjegjëse, përcjellja e ngjarjes lejohet vetëm nga mediat e ftuara pasi numri i pjesëmarrësve është i kufizuar për të mundësuar distancën fizike. Po ashtu, ju lutem ta keni maskën me vete pasi bartja e maskave gjatë gjithë kohës është  obligative për të gjithë pjesëmarrësit.

spot_img

Most Popular

Recent Comments