Friday, December 2, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKryeziu Serbisë të mos ndihet me Siklet e as e Kërcenuar nga...

Kryeziu Serbisë të mos ndihet me Siklet e as e Kërcenuar nga vendosja e Reciprocitetit

Në ditën e 22 të punës së Qeverisë Kurti2 dhe mbledhjes së 6-të, zëdhenësi Perparim Kryeziiu paralajmëron kthimin e Reciprocitetit ndaj Serbisë duke theksuar se reciprociteti është parim themelor në mes shteteve sepse buron nga barazia dhe sovraniteti i tyre.

Ai nuk dha një datë të saktë kur do të filloj reciprociteti ndaj Serbisë por në parim paralajmëroi se kjo do të ndodhë pas planifikimit nga ana e Qeverisë Kurti2.

Kryemistri Kurti kishte paralajmëruar se ri-vensosja e reciprocitetit ndaj Serbisë nuk do të jet çështje muajsh.

spot_img

Most Popular

Recent Comments