Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKryeministri Hoti takoi përfaqësuesit e komunitetit të biznesit

Kryeministri Hoti takoi përfaqësuesit e komunitetit të biznesit

Prishtinë, 11 nëntor 2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti, takoi përfaqësuesit e komunitetit të biznesit.

Takimi kishte karakter konsultativ dhe informues, para masave të reja për menaxhimin e situatës me pandeminë Covid 19,  të cilat sot pritet të bëhen publike.

Masat e  reja janë propozuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, në përputhje me protokollet e përdorura në vende te BE-së, konform gjendjes pandemike në vend.

Përfaqësuesit e komunitetit të biznesit e falënderuan Kryeministrin Hoti për mbështetjen e deritanishme financiare, në vlerë prej 60 milionë euro dhe shprehën mirëkuptim për masat e reja. Por nënvizuan nevojën e vazhdimit të mbështetjes nga ana e Qeverisë për këtë komunitet.

Në takim u theksua nevoja e vazhdimit të punës së Grupit Koordinues për të menaxhuar situatën me pandeminë Covid 19, në të cilin pjesëmarrës janë odat ekonomike, anëtarë të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime

spot_img

Most Popular

Recent Comments