Monday, December 5, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKreacionet e Vjollca Llapashticës, në ballinë të revistës së modës Harper‘s BAZAAR

Kreacionet e Vjollca Llapashticës, në ballinë të revistës së modës Harper‘s BAZAAR

Prishtinë,  2 qershor 2021- Disenjatorja Vjollca Llapashtica, gjatë kësaj kohe ka prodhuar disa kreacione- kryesisht fustane, për tregun e jashtëm ndërkombëtar, të cilat janë publikuar në ballinë të revistës së modës Harper‘s BAZAAR.

Revista Harper,s BAZAAR, është njëra ndër revistat me lexueshëmri më të madhe nga fusha e modës dhe ka shtrirje thuajse në të gjitha vendet e botës. Revista në fjalë botohet nga viti 1867 në New York.

Disenjatorja Llapashtica, ka paralajmëruar se brenda këtij viti do të prodhojë edhe koleksione të tjera për vendet që e kanë tejkaluar COVID 2019. 

Ndryshe, kreacionet e Vjollca Llapashticës, në vazhdimësi janë pjesë e ballinave të revistave më të mëdha botërore nga fusha e modës.

https://twitter.com/VLlapashtica?s=20

spot_img

Most Popular

Recent Comments