Thursday, December 1, 2022
spot_img
HomeBotaEUKQZ ta anuloj Vendimin diskriminues ndaj Mërgatës!

KQZ ta anuloj Vendimin diskriminues ndaj Mërgatës!

Peticion, i organizuar nga Grupi meKryeministrin, drejtuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, kundër vendimit të pa drejtë ndaj mërgatës tonë. Ky vendim i KQZ-së i cili vështirëson votimin e mërgatës është i padrejtë dhe anti-kushtetues.

Ky vendim duhet të anulohet sa më parë!

KQZ nuk mund të ua mohoj të drejtën për votim qytetarëve nga mërgata të cilët nuk hapin telefonin.

Nënshkruani peticionin këtu: http://chng.it/trFbdGFh2Y

spot_img

Most Popular

Recent Comments