Tuesday, November 29, 2022
spot_img
HomeKRYESOREKQZ: Renditja në Fletëvotime

KQZ: Renditja në Fletëvotime

KQZ-Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë tërhejqen e shortit për radhitjen e subjekteve politika në fletëvotimin e 14 Shkurtit 2021

Sipas shortit subjektet kanë marrë këta numra:

Lëvizja Vetëvendosje-127

Lidhja Demokratike e Kosovës-132

Partia Demokratike e Kosovës-134

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës-135 dhe

Nisma Socialdemokrate-121.

spot_img

Most Popular

Recent Comments